Operationeel Manager M/V

Ben jij die met ons mee gaat groeien ? En deze groei in goede banen leidt... 

Als operationeel manager geef je leiding aan de verschillende teams binnen Qualiora Groep en ligt jouw focus op excellente service, klanttevredendheid en efficiëncy. De teams zijn actief met schadeverzekeringen, hypotheken en overige complexe financiële producten en vormen onder meer de binnendienst van de 340 kantoren waarmee Qualiora Groep binnen Nederland samenwerkt.

Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van alle processen en de kwaliteit daarvan. Daarnaast ben je als people-manager een inspiratiebron voor onze medewerkers en begeleid je hun bij de signalering van klantbehoeften en de implementatie hiervan. Wij geloven dat excellente service leidt tot tevreden adviseurs en eindklanten. De organisatie is in de afgelopen 4 jaar flink gegroeid en de ambities zijn niet minder geworden ! Binnen 5 jaar dient de organisatie verdubbeld te zijn in het aantal klanten.

Bij het succesvol invullen van de functie groei je als operationeel manager door naar de directie welke dan uit een team van 3 leden bestaat.

Wie ben jij ?

Je bent een flexibele en stevige persoonlijkheid en ervaring in de branche van financiële dienstverlening. Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling. Je beschikt over doorzettingsvermogen, toont initiatief en hebt geen negen tot vijf mentaliteit. Uiteraard ben je accuraat en beschikt je over communicatieve vaardigheden en met behulp van op te stellen management rapportages weet je de juiste elementen te benoemen.

Zie je de uitdaging zitten ?

Stuur dan een e-mail met de uitleg waarom dat zo is en je CV naar Qualiora Groep BV, tav Robert van den Broek, robert@qualioragroep.nl

Contactgegevens

T: 040 - 304 17 67
E: info@qualioragroep.nl

Bezoekadres:
De Run 4413
5503 LS Veldhoven

Postadres:
Postbus 40
5580 AA Waalre