Assistent marketing PR en communicatie

Als Marketing assistent ga je ervoor zorgen dat zowel de interne communicatie met onze franchisenemers én de externe communicatie met de eindklanten op een goede en consistente manier plaatsvindt. Je bent vernieuwend, je hebt daadkracht en je bent leergierig.

Verder assisteer je de commercieel manager en de productmanager wanneer zij behoefte hebben aan ondersteuning met bijvoorbeeld organiseren en coördineren van lezingen, bijeenkomsten en trainingen. 

Ook ga je assisteren met het vormgeven aan en implementeren van marketing campagnes om de organisatie te laten groeien, het analyseren en optimaliseren van deze campagnes hoort daar ook bij. Daarnaast ga je helpen met het identificeren van interne en externe doelgroepen op regionaal niveau voor campagnes en promotiemateriaal en het bepalen van het meest effectieve kanaal. Dit kan zowel via direct- als online marketing.

Samenvattend ga jij je bezig houden met de volgende 3 kern onderwerpen:

Interne en externe communicatie;
Marketing- en promotiemateriaal;
Organiseren en coördineren van lezingen, bijeenkomsten en trainingen.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de vacature Marketing assistent (m/v) beschik je over een afgeronde HBO opleiding en wordt dit je 1e echte baan. 

Je kunt je vinden in onderstaande competenties:

  • Klantgericht, zowel intern als extern;
  • Sterke drang naar continue verbetering;
  • Prioriteiten kunnen stellen;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Zie je de uitdaging zitten ?

Stuur dan een e-mail met de uitleg waarom dat zo is en je CV naar Qualiora Groep BV, tav Robert van den Broek, robert@qualioragroep.nl. 

Contactgegevens

T: 040 - 304 17 67
E: info@qualioragroep.nl

Bezoekadres:
De Run 4413
5503 LS Veldhoven

Postadres:
Postbus 40
5580 AA Waalre