Volmacht schadeverzekeringen

Slimm Verzekerd B.V. is een zusterbedrijf van Qualiora Groep B.V. en is binnen de groep het volmachtbedrijf met diverse volmachten welke toegang geeft tot verzekeringen van een aantal gerenommeerde verzekeraars. 

Waarom kiezen voor Slimm Verzekerd? 

  • Toegang tot diverse grote verzekeraars 
  • Alle verzekeringen onder één dak. 
  • Snelle en adequate service en ondersteuning vanuit het servicecentre.
  • Polis en webapplicatie in eigen look & feel van tussenpersoon.
  • • Professionele ICT en Webapplicaties. 

Wat is een volmachtbedrijf? 

Slimm Verzekerd B.V. is een innovatief, efficiënt en kwalitatief hoogstaand assuradeurenbedrijf dat er op gericht is om het intermediair en haar adviseurs, efficiënter en marktgerichter te kunnen laten opereren. Zowel in de zakelijke als de particuliere markt. 

Als gevolmachtigde hebben we van toonaangevende verzekeraars goedkeuring gekregen om als Slimm Verzekerd B.V. het verzekeringsbedrijf namens hen te voeren. Daar waar nodig kunnen wij voorzien in op maat gemaakte oplossingen. 

Eigen (stp) Acceptatie- en schadeprocessen voorzien in een snelle en doeltreffende werkwijze waarbij het klantbelang centraal staat. 

Wij werken samen met het Centraal Volmacht Bedrijf. Met name op het gebied van ICT en regelgeving. Het Centraal Volmacht Bedrijf is ingeschreven bij de AFM onder vergunningsnummer 12044556. 

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Slimm Verzekerd B.V. voldoet aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website www.slimmverzekerd.nl

Contactgegevens

T: 040 - 304 17 67
E: info@qualioragroep.nl

Bezoekadres:
De Run 4413
5503 LS Veldhoven

Postadres:
Postbus 40
5580 AA Waalre