Servicer

Voor Serviceproviders..

U bent serviceprovider en wilt een kwalitatieve en snelle service voor uw hypotheekaanvragen. Geen kosten, geen vertraging maar acceptanten welke u in no time weer op het juiste hypotheek spoor zetten? Neem dan contact op om een win-win samenwerking te bespreken.

Voor Aanbieders..

Door onze samenwerking met verschillende serviceproviders neemt uw ditributienetwerk direct in kracht toe. Lanceert u een nieuw product of wijzigt u de acceptatievoorwaarden? Door directe communicatie met de samenwerkende partijen is uw ‘time tot market’ snel en adequaat.

Drukke perioden? Rustige perioden? U betaalt een vast bedrag per dossier zodat u niet met (vaste) kosten zit op het moment dat het even wat minder druk is.
Daarbij komt dat wij een scherp dossiertarief hanteren wat past bij deze tijd en wat ons betreft ook nog bespreekbaar is naar de toekomst toe als de dossiertijd wordt verkort door verdere ontwikkeling van automatiseringsprocessen.

Wij hebben ervaring met vrijwel alle hypotheeksystemen en kunnen ook voor u op korte termijn productief zijn. Onze ervaren acceptanten weten precies welke eisen aanbieders stellen aan de dossiers en realiseren daardoor een hoog percentage ‘first time right’.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar  https://www.rapidoffice.nl/  of neem contact op met de heer W Docters 085 - 020 2040 en info@rapidoffice.nl

 

Contactgegevens

T: 040 - 304 17 67
E: info@qualioragroep.nl

Bezoekadres:
De Run 4413
5503 LS Veldhoven

Postadres:
Postbus 40
5580 AA Waalre