Zorgeloos Wonen Thuis in hypotheken

Zorgeloos Wonen is de retailformule van Qualiora Groep BV.

Financieel adviseurs worden ondersteund en begeleid in het gehele administratieve en commerciële proces met een 'eigen' commerciële binnendienst en sparring-coach voor advies inhoud en dossier zaken. Ook in de agendaplanning en agendabeheer wordt de financieel adviseur ontzorgt. Werken vanuit een professionele omgeving vanuit één van de regiokantoren van Zorgeloos Wonen. De 'werkplek' is volledig ingericht en de financieel adviseur krijgt een eigen ICT omgeving, voorzien van hardware en de nodige software.

Voor iedere bij Zorgeloos Wonen aangesloten financieel adviseur wordt in aanvulling op jouw afspraken uit je eigen netwerk en referenties per maand tot 12 nieuwe afspraken ingepland in de agenda. Deze afspraken worden ingekocht bij gespecialiseerde lead- en callcenter bureau's. Voorafgaand aan datum afspraak zijn de wensen en situatie van de klant in kaart gebracht en is hierop de haalbaarheid getoetst. 

Het motto is 'focus op efficiency'. Alleen dan kan op een rendabele wijze een hoogwaardig adviesniveau behaald worden en de relatie van 'excellent' advies voorzien worden. Met behulp van een op maat te maken service abonnement wordt de veranderende levenssituatie (life events) gedurende de looptijd op het hypotheekadvies en gekozen productoplossingen  getoetst en zo nodig naar de wensen van de klant aangepast. 

Als financieel adviseur bij Zorgeloos Wonen richt je je op de leuke dingen van het adviseurs vak. Klantcontact, interesse, oplossing, advies en een professioneel geholpen en tevreden klant.

Zorgeloos Wonen biedt het retailconcept in loondienst of als zelfstandig ondernemer.

Contactgegevens

T: 040 - 304 17 67
E: info@qualioragroep.nl

Bezoekadres:
De Run 4413
5503 LS Veldhoven

Postadres:
Postbus 40
5580 AA Waalre