Financieel Zeker

De franchise formule Financieel Zeker verrijkt zelfstandige advieskantoren met kennis, ontzorgt hen met een deskundige en professioneel service-center, die veel werk uit handen neemt. Zoals binnendienst werkzaamheden en 1e lijnszorg bij schades en mutaties.

De kwalitatieve inhoud van het adviesrapport wordt geborgd doordat ieder individueel adviesrapport wordt getoetst op inhoud, passendheid, motivatie en wet- en regelgeving. De eindklant is hierdoor altijd verzekerd van een passend advies. Dit onderstreept de hoge kwaliteit van deze eigentijdse samenwerking waar individueel deskundige adviseurs en de kwaliteitsborging van de centrale organisatie elkaar versterken.

Financieel Zeker verleent de adviseurs toegang tot een breed portfolio van financiële producten. Daarbij heeft de adviseur / ondernemer alle vrijheid om zich onder eigen naam en identiteit te presenteren richting klanten waarmee deze zich kan profileren als deskundige ‘local-hero’. Persoonlijke betrokkenheid vanuit de kracht van een grotere organisatie. Kortom, Financieel Zeker zorgt dat de professioneel adviseur efficiënter en rendabeler werkt.

Klik hier voor meer informatie over Financieel Zeker.

Artikel InFinance over visie 2016 vanuit Qualiora Groep BV klikt hier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u benieuwd wat Financieel Zeker voor u kan betekenen? Bezoek dan de website.

Contactgegevens

T: 040 - 304 17 67
E: info@qualioragroep.nl

Bezoekadres:
De Run 4413
5503 LS Veldhoven

Postadres:
Postbus 40
5580 AA Waalre