Xenter = Slim modulair ondernemen

Meer dan slim

Tijd en geld besparen. Welke ondernemer wil dat nu niet? Xenter doet beide. En meer. Zodat jij je kunt bezighouden met het realiseren van je bedrijfsdoelen en idealen. Hoe het werkt? Als adviseur kun je naast het vast abonnement ook gebruik maken van de handige modules van Xenter.

Wij zijn er voor jou

Of je nu al jaren een assurantie advieskantoor runt, of pas gestart bent als tussenpersoon, je hecht grote waarde aan persoonlijk contact, een heldere uitleg en een daadkrachtige instelling want je  wilt jouw klanten laten zien dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt.

Het is natuurlijk prachtig wanneer de zaken goed lopen en jij het steeds drukker krijgt. Maar dat is ook een valkuil. Want voor je het weet zit je uren achter de pc formulieren in te vullen, te bellen met verzekeraars en offertes op te stellen. En heb je nauwelijks nog tijd voor contact met je klanten. Niet helemaal zoals je het voor ogen had toen je begon.

Door Xenter in te schakelen als partner zorg je er voor  dat je weer tijd krijgt voor direct klantencontact. Je doet weer wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wij nemen de administratieve rompslomp voor onze rekening. Wij bieden je een dienstenpakket onderverdeeld in 8 modules waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel werk je uit handen geeft.

Van basispakket tot totale ontzorging, wij zijn graag jouw partner in business!

  • Xenter is onafhankelijk en de deelnemende financieel dienstverlener kan op ieder moment tijdens het proces van advies, bemiddeling en nazorg sparren met het vaste aanspreekpunt op het service center. 
  • Xenter levert de financieel dienstverlener, naast zijn rechtstreekse aanbieders, toegang tot een groot aantal aanbieders van financiële producten.
  • Xenter neemt werk uit handen, ook wanneer de financieel dienstverlener een rechtstreekse aanstelling heeft bij een aanbieder. Door de adviescheck, het wft-compliant dossier en de volledige administratieve afhandeling.

De voordelen van Xenter op een rij:

  • Versterking concurrentiepositie
  • Kostenverlaging
  • Omzetverhoging
  • Leveren van kennis, kwaliteit en gemak
  • Ontzorging zodat u tijd overhoudt voor uw klanten

Kijk voor meer informatie op https://www.xenter.org/ of bel 040 - 255 72 72

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

T: 040 - 304 17 67
E: info@qualioragroep.nl

Bezoekadres:
De Run 4413
5503 LS Veldhoven

Postadres:
Postbus 40
5580 AA Waalre