Met wie werken wij samen?

 

 

 

 

 

SLIMM VERZEKERD

Volmachtbedrijf

Slimm Verzekerd B.V. is een innovatief, efficiënt en kwalitatief hoogstaand assuradeurenbedrijf dat er op gericht is om het intermediair en haar adviseurs, efficiënter en marktgerichter te kunnen laten opereren. Zowel in de zakelijke als de particuliere markt. 

Als gevolmachtigde hebben we van toonaangevende verzekeraars goedkeuring gekregen om als Slimm Verzekerd B.V. het verzekeringsbedrijf namens hen te voeren. Daar waar nodig kunnen wij voorzien in op maat gemaakte oplossingen.

 

 

RAPIDOFFICE

Serviceprovider hypotheken

Voor Serviceproviders..

U bent serviceprovider en wilt een kwalitatieve en snelle service voor uw hypotheekaanvragen. Geen kosten, geen vertraging maar acceptanten welke u in no time weer op het juiste hypotheek spoor zetten? Neem dan contact op om een win-win samenwerking te bespreken.

Voor Aanbieders..

Door onze samenwerking met verschillende serviceproviders neemt uw ditributienetwerk direct in kracht toe. Lanceert u een nieuw product of wijzigt u de acceptatievoorwaarden? Door directe communicatie met de samenwerkende partijen is uw ‘time tot market’ snel en adequaat.

Drukke perioden? Rustige perioden? U betaalt een vast bedrag per dossier zodat u niet met (vaste) kosten zit op het moment dat het even wat minder druk is.
Daarbij komt dat wij een scherp dossiertarief hanteren wat past bij deze tijd en wat ons betreft ook nog bespreekbaar is naar de toekomst toe als de dossiertijd wordt verkort door verdere ontwikkeling van automatiseringsprocessen.