Qualiora Groep in de pers

Financieel Zeker kijkt terug op een zeer geslaagde bijeenkomst op 30 september.

Wij zijn nog steeds volop aan het nagenieten van het evenement en wij hopen dat wij u samen met 200 andere financiële professionals hebben geïnspireerd op het gebied van brede welvaart met de onderdelen Sociaal, Ecologisch en Economisch. De huidige financiële wereld mag namelijk wereldwijd worden veranderd.

Zoals Prinses Laurentien het zo mooi zei: “Wanneer iedereen zich in deze financiële wereld daarvan bewust is, dan gaat er morgen iets veranderen.”

Waarna spreker Jeroen Smit hierop aansloot met een indrukwekkende en inspirerende oproep die uit drie delen bestond: “Het begint met dat je een plan durft te maken voor 2035. Dat je je daarin ontfermt over een groot vraagstuk, iets wat je werkelijk zorgen baart en dat je daarmee aan de slag gaat. Naast je werk, of als het even kan, geïntegreerd in je werk. Het tweede is je omringen met mensen die anders zijn dan jij. Die mensen kunnen je nieuwe dingen laten zien en nieuwe dingen leren. En als derde: ga niet langer als acteur naar je werk. Als je een bijdrage wil leveren aan duurzaam, circulair en inclusief, werk dan als heel mens, vanuit je persoonlijke integriteit.”